Workshop make-up

Wil je jezelf leren maquilleren tijdens een workshop?

De beste versie van jezelf!

Met de juiste kleuren straal je. 

 

Niets is zo gezellig als met een groepje dames, collega’s, vriendinnen of familie een workshop te volgen.

Stap voor stap advies op maat, alle materialen worden door ons voorzien.

Kleurrijke, leerrijke FUN-time onder vrienden, met indien gewenst een leuke groepsfoto voor & na de workshop. 

 

 

Wil jij leren werken met 100% natuurlijke make up?  Wil je weten hoe je een mooie egale huid creëert?  Hoe je lijntjes, vlekjes en oneffenheden laat verdwijnen en je gezicht met kleurgebruik kunt liften? Dit kan je leren in onze workshops. 

Zin om iets te leuk te doen met vriendinnen? Of een moeder-dochter(s) moment gepland?  Dan is een make-up workshop een ideale keuze.

 

Ik ontvang je met veel goesting in onze gezellige winkel "Straal".

Creëer je eigen make-up look

Ga zelf aan de slag, met een heleboel tips, trucjes en met een stap-per-stap aanpak leer jij jezelf maquilleren als een echte pro. Een naturelle dag make-up of een gesofisticeerde look. Ben je nog niet vertrouwd met de minerale make-up van Bellapierre dan kan je de workshop voor beginners volgen. Heb je de basis al goed onder de knie dan is een workshop voor gevorderden ideaal.  Er is ook een aparte workshop voor tieners.

Minerale make-up en huidverzorging

Maak kennis met de minerale make-up van Bellapierre, de producten zijn puur en zo natuurlijk mogelijk. Mooie make-up én gezond voor je huid. De poeders voeden en verzorgen jouw huid zelfs terwijl je ze draagt.

Duur en prijs

De workshop duurt ongeveer twee uur en kost 25 euro per persoon. Wil je producten kopen tijdens de workshop? Dan heb ik goed nieuws voor je! Je ontvangt onmiddellijk 10 % korting op je aankoopbedrag. Je geniet van 10% korting op kleding, accessoires, make-up en verzorgingsproducten!

Tip: kom zonder make-up naar de workshop.


Reactie plaatsen

Reacties

Charlotte
een maand geleden

Een hele fijne avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar! Ontvangst met een glaasje bubbels, voldoende maar niet te veel info over de producten en de juiste aanbreng ervan, individuele hulp. Beide hele fijne gastvrouwen die weten waarmee ze bezig zijn. Bedankt!

Sari
2 maanden geleden

Wij hadden een super leuke en gezellige make-up workshop als vrijgezellenfeestje. Lieve dames en we zijn helemaal stralend buitengekomen. Wij komen zeker nog eens terug !

Blanca
een jaar geleden

Ondanks we met een klein groepje waren, was deze workshop meer dan geslaagd,2 toffe gastvrouwen, lekker bubbeltje 🥂 bij ontvangst, veel nieuws opgestoken waar ik zeker op ga letten bij het aanbrengen van mijn make-up
Heel fijne producten om mee te werken, zonder het gevoel te hebben dat je make-up draagt
Dank je dames voor deze leuke en leerrijke avond 😘

Iris
een jaar geleden

Fijne ontvangst door de 2 dames. Hele fijne duidelijke workshop. Het was gezellig! De producten zijn top om aan te brengen. Bedankt voor deze leuke avond.

Sandra
een jaar geleden

Zeer enthousiaste, gemotiveerde gastvrouwen en kwalitatieve producten

Hilde
een jaar geleden

We werden hartelijk ontvangen door de damesl en hebben een heel fijne workshop (Bellapierre) beleefd. Daarna hebben we kennisgemaakt met de andere mooie verzorgingsprodukten van Wendy en de toffe kleding van Christel. Smaakt absoluut naar meer!

Lieze
een jaar geleden

Super gezellige en interessante workshop gedaan. Ik ga zeker nog workshops volgen. Je krijgt echt een hele goede en eenvoudige uitleg. Het zijn echt top producten. Bedankt voor de enorme gastvrijheid. Je doet het super goed. Doe zeker zo verder. Ik ga zeker nog langskomen.

Tine
een jaar geleden

Suuuuuper workshop..echt een aanrader. Ik weet nu eindelijk hoe ik me, subtiel mooi kan opmaken. Dank je Wendy ☺️

Lien
een jaar geleden

Super leuke workshop. Veel bijgeleerd. Super goede producten. Zeker een aanrader