Afspraak maken via de app

Hoe app downloaden?

De eerste keer dien je de app te downloaden en te bewaren op je telefoon. Afhankelijk van je toestel dien je onderstaande stappen te volgen. Eenmaal de app is geïnstalleerd kan je ten alle tijde je gemaakte afspraken raadplegen of een afspraak boeken.

 

Android toestel: Klik op de knop "Download app for Android" in de appwidget, waarop direct de app opent in de browser. Vervolgens klik je op de drie puntjes bovenin en kies je voor "Voeg toe aan beginscherm". De app wordt nu op de telefoon gezet en kan te allen tijde daar aangeklikt worden. 

 

iPhone toestel: Klik op de knop 'Download app for iPhone'. Wij raden aan om Safari te gebruiken om de app op de juiste manier te installeren.  Stappen instellen app voor iPhone: 

Stap 1: Je opent de app in Safari en ziet een pop-up verschijnen met de tekst ‘Volg de volgende stappen om deze app op je beginscherm te plaatsen". 

Stap 2: Klik op het icoontje midden onderin de browser: 

Stap 3: Klik vervolgens op "Zet op beginscherm" of "Add to Home Screen" .

Stap 4: Nadat je hebt geklikt op ‘Voeg toe’ zie je dat de app aan het beginscherm van je iPhone is toegevoegd en te allen tijde daar bereikbaar is. 

 


Afspraak maken via de portaalsite

Klik op onderstaande link